Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vensterbank composiet, Hardsteen look, antraciet, Gepolijst marmer composiet

Afwerking op maat

Een prachtige vensterbank (voor binnen) van marmer composiet in de kleur antraciet (hardsteen imitatie – look); Een levensechte hardsteen look die de prachtige uitstraling van hardsteen combineert met de optimale prijs-kwaliteitverhouding (en overige voordelen) van marmercomposiet. Een mooie donkere antraciet tint met prachtige hardsteen tekeningen, voor een levendige en natuurlijke uitstraling. Hardsteen is een van de meest populaire ‘vensterbanklooks’ in Nederland en België en past zowel in een klassiek als modern interieur.

Afwerking op maat

De marmer composiet vensterbank Hardsteen look / imitatie – antraciet 200×20 mm kunt u online bestellen in de door u gewenste lengte tot een maximum van 240 cm. Vul de gewenste lengte in en klik op bereken. De prijs wordt vervolgens direct getoond.

Direct bestellen

1Stel samen
2Uw gegevens
3Versturen
  • Prijs: 57,95 €
  • Aan te geven in centimeters
  • Aan te geven in centimeters
  • Aan te geven in centimeters

Voordelen Vastrick Natuursteen

Uw composiet vensterbank wordt in onze eigen natuursteen zagerij op maat vervaardigd.
U heeft, naast recht gezaagd, ook de keuze uit diverse maatwerk zaagdiensten.
De bovenzijde, lange zijde en 2 de kopzijden van uw composiet vensterbank worden zorgvuldig afgewerkt.
Uw composiet vensterbank wordt standaard met beschermfolie geleverd, voor een krasvrije plaatsing.
Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor het inplannen van een bezorgdatum. Uw wensen vormen hierbij altijd de primaire uitgangspositie.

Natuursteen soort

Wat is marmer composiet?

Marmer composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen marmer. De verhouding van marmer binnen het marmer composiet is ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmer composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Marmercomposiet is tegenwoordig erg populair voor het vervaardigen van binnen vensterbanken. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt een vensterbank van marmer composiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van composiet ten opzichte van natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, slijtvast, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, prijstechnisch voordelig(er).