Free cookie consent management tool by TermsFeed

Grafstenen van de Steenhouwerij VASTRICK: Eerbetoon voor de Eeuwigheid

Hoogwaardige, Duurzame Grafstenen in Diverse Materialen en Ontwerpen

Bij steenhouwerij VASTRICK begrijpen we dat het kiezen van een passende gedenksteen een belangrijk onderdeel is van het rouwproces. Met respect en begrip zijn wij zijn er om u te helpen bij het maken van deze belangrijke keuze.

Steenhouwerij VASTRICK

Adres: St. Laurensdreef 19 Utrecht
Tel: 06 21 515 276
e-mail: info@vastrick.nl

Uitstekend 9.8 van 10

Enkele geplaatste monumenten

Levensduur van onze Grafstenen

De duurzaamheid van onze grafstenen varieert van decenia tot eeuwen, afhankelijk van het gekozen materiaal. Grafstenen van graniet hebben een bijna onbeperkte levensduur terwijl marmersoorten of zandstenen het, in het hedendaagse klimaat, zonder jaarlijks onderhoud, zeer snel kunnen verouderen

Investeer in Duurzaamheid en Kwaliteit

De kosten van een grafsteen kunnen, afhankelijk van het type graf en de gekozen materialen, sterk variëren. De gemiddelde prijs van een grafsteen voor een huurgraf voor 10 jaar is vanaf € 800,- (inclusief een tekst met naam en data) terwijl een eenvoudige basis grafsteen voor een familiegraf al vanaf € 1800,- is (inclusief met naam en data).

Levensduur van onze Grafstenen

De duurzaamheid van onze grafstenen varieert van decennia tot eeuwen, afhankelijk van het gekozen materiaal. Grafstenen van graniet hebben een bijna onbeperkte levensduur, terwijl kalk- of zandsteen binnen een eeuw kan vervagen. We bieden ook houten kruizen voor eenvoudige graven, hoewel deze doorgaans binnen een paar jaar vergaan.

Investeer in Duurzaamheid en Kwaliteit

De kosten van een grafsteen kunnen variëren, afhankelijk van het type graf en de gekozen materialen. De gemiddelde prijs voor een grafsteen voor een huurgraf van 10 jaar bedraagt al snel €700, terwijl een grafsteen voor een familiegraf een aanzienlijke investering kan vergen van €1800 of meer.

Steenhouwerij VASTRICK: Een Familiebedrijf met Traditie en Vernieuwing

Als familiebedrijf met een eeuwenlange geschiedenis in de steenhouwerij, zijn wij bij de VASTRICK trots op onze onafhankelijkheid en toewijding aan het vak. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van grafstenen met een sterke traditie en oog voor eigentijdse vernieuwingen.

Wilt u contact met ons opnemen?

Bij de steenhouwerij VASTRICK staan wij voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van een perfecte grafsteen.

Adres: St. Laurensdreef 19 Utrecht
Tel: 06 21 515 276
e-mail: info@vastrick.nl

Uitstekend 9.8 van 10