Free cookie consent management tool by TermsFeed

Soest

grafsteen op maatVastrick grafstenen Soest worden vanuit het nabije Utrecht geleverd en gemaakt. Bastiaan Vastrick is steenhouwer en nu is zijn dochter Stephanie ook steenhouwer en produceert de grafstenen. De naam Vastrick staat in een eeuwenlange traditie van steenhouwers die tot 1424 terug gaat naar Frankrijk. Begraafplaatsen zijn omgevingen waar wij dagelijks komen en waar weinig vragen onbeantwoord blijven.

Vooral als het gaat om het maken van grafstenen dan willen wij graag dat er iets persoonlijks op een graf geplaatst wordt. En veel van onze klanten willen dat ook daarom zijn ze bij ons aan het goede adres. Klanten kunnen ook altijd komen kijken in onze showroom en werkplaats, daar zien ze hoe de gedenksteen gemaakt wordt.

Heeft u vragen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Algemene begraafplaats Kampdwarsweg Soesterberg

Deze gemeentelijke begraafplaats ligt in het bos en werd in 1961 geopend. In 1994 is er een urnenmuur geplaatst en in 2000 zijn de eerste urnengraven in de grond uitgegeven.

Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Belvedereweg Soest

Petrus en Paulus” Sint Annahof 1 3764 BA Soest

Kerkhof Nederlands Hervorde Kerk Torenstraat 1 Soest

Over steenhouwerij Vastrick

De steenhouwerij VASTRICK wordt al vanaf 1424 geleid door de steenhouwersfamilie VASTRICK. De huidige directrice is Stéphanie Vastrick. De steenhouwerij is zonder onderbrekingen altijd overgegaan van vader op zoon maar nu in de 21e eeuw is dat van vader op dochter geworden.De Steenhouwerij Vastrick is een familiebedrijf met een geheel eigen signatuur. In de eerste plaats omdat wij in de zeer vele jaren van ons bestaan altijd volledig onafhankelijk zijn geweest. Wij zijn steenhouwers van grafstenen “pur sang”. Sterk in traditie, maar ook eigentijds en vernieuwend.

Enkele klanten over ons

grafstenen vastrick

Meer over Soest

De gemeente Soest telt ruim 45000 inwoners en is vooral bekend van het Nederlandse leger. Er liggen nogal wat legerbasissen in de omgeving. Soest komt van Zoys of Sose wat zoiets als op de grens van hoge en lage grond betekent. Soest is van oudsher ook voorzien van allerlei buitens waarbij Paleis Soestdijk in het nabijgelegen Soestdijk het bekendste is. Soest omvat de kernen Soesterberg, Soest en Soestduinen. In Soesterberg is het nieuwe legermuseum gevestigd.