Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bilthoven

grafsteen op maatVastrick grafstenen Bilthoven worden in het nabije Utrecht geleverd en gemaakt. Bastiaan Vastrick is steenhouwer en nu is zijn dochter Stephanie ook steenhouwer en produceert de grafstenen. Beide staan met de naam Vastrick in een lange steenhouwerstraditie die tot 1424 terug gaat. Het maken van gedenkstenen is voor van Vastrick ons dagelijks werk. Wij weten wat er kan en mag op de verschillende begraafplaatsen.

Een gedenksteen buiten in weer en wind moet van goed materiaal worden gemaakt en daar is natuursteen zeer geschikt voor. Klanten kunnen ook altijd komen kijken in onze showroom en werkplaats, daar zien ze hoe de gedenksteen gemaakt wordt.

Heeft u vragen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gemeentelijke begraafplaats "Brandenburg" 1e Brandenburgerweg 38 in Bilthoven

Deze begraafplaats biedt een parkachtige omgeving aan, beschikt over een aula. Heeft keldergraven, huur en koopgraven urnengraven en urnewand en een mogelijkheid om as te verstrooien. De vroegste tekeningen van deze begraafplaats stammen uit 1926. Daarvoor bleef men begraven op het kerkhof dat binnen de bebouwde kom lag wat niet als een wenselijke situatie werd ervaren. De “nieuwe” begraafplaats werd aangelegd in een functionele stijl de zogenoemde stijl Mixte. Lanen met assenkruisen waarop cirkels zijn aangebracht. In 1956 werd de begraafplaats uitgebreid door de Grondmij uit de Bilt. De begraafplaats is nu 5,5 hectare groot inclusief het aanpalende weiland dat in bezit is gekomen voor mogelijke uitbreidingen in latere jaren. Er bevinden zich graven van de Nederlandse oorlogsgraven stichting op de begraafplaats.

Gemeentelijke Begraafplaats "Westbroek" Kerkdijk 2 in Westbroek

De begraafplaats ligt achter de Hervormde Kerk in een veenweidegebied. Koopgraven en de mogelijkheid om as te verstrooien worden er aangeboden.

De algemene Begraafplaats "Den en Rust" Frans Halslaan 27 3727 EA in Bilthoven

De naam zegt het eigenlijk al op deze begraafplaats vindt men grote dennenbomen en is te vinden in landelijk bosrijk gebied in Bilthoven.

Begraafplaats Rooms Katholieke kerk "Sint Gregorius" Gregoriuslaan 8 in Bilthoven.

Achter de Kerk Onze Lieve Vrouw van Altijd durende Bijstand ligt de begraafplaats.

Over steenhouwerij Vastrick

De steenhouwerij VASTRICK wordt al vanaf 1424 geleid door de steenhouwersfamilie VASTRICK. De huidige directrice is Stéphanie Vastrick. De steenhouwerij is zonder onderbrekingen altijd overgegaan van vader op zoon maar nu in de 21e eeuw is dat van vader op dochter geworden.De Steenhouwerij Vastrick is een familiebedrijf met een geheel eigen signatuur. In de eerste plaats omdat wij in de zeer vele jaren van ons bestaan altijd volledig onafhankelijk zijn geweest. Wij zijn steenhouwers van grafstenen “pur sang”. Sterk in traditie, maar ook eigentijds en vernieuwend.

Enkele klanten over ons

grafstenen vastrick