Free cookie consent management tool by TermsFeed

Staande Monumenten

Bij Steenhouwerij Vastrick creëren we met zorg staande grafmonumenten die een persoonlijke herinnering vormen. Elk ontwerp weerspiegelt de unieke verhalen van uw dierbaren, gemaakt om de tijd te doorstaan. Ontdek samen met ons de weg naar een waardig eerbetoon.

Steenhouwerij Vastrick

Adres: St. Laurensdreef 19 Utrecht
Tel: 06 21 515 276
e-mail: info@vastrick.nl

Uitstekend 9.8 van 10

“Het maken van een passende gedenksteen voor de overledene is heel inspirerend”

“Mee kunnen werken aan rouwverwerking voor de nabestaanden door het maken van een passende grafsteen voor de overledene, is heel inspirerend. Het is het omgaan met de duurzame harde materie, wat natuursteen natuurlijk altijd is. Dan maak je vanuit het niets iets heel moois. Dat is en blijft een uitdaging voor ons.”

Een grafmonument bestaat vaak uit een staande steen en een liggend gedeelte dat omrand is met banden. Je kunt er voor kiezen om i.p.v. grind tussen deze banden een opdekplaat te gebruiken die je op de banden legt. Daarmee vermindert je het onderhoud aan de grafsteen aanzienlijk.

Wij gebruiken een opdekplaat die op de banden komt te liggen in plaats van een inlegplaat die tussen de banden ligt. Gebleken is dat een grafmonument veel duurzamer is als je dat zo doet.”

Voorbeelden van staande grafmonumenten.

Heeft u vragen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Enkele geplaatste monumenten